#1 Ball Fitter in Golf. Bridgestonen palloperheestä löytyy pallo jokaiselle taitotasosta riippumatta. Kysy lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme. Mallistossa myös laadukkaat bägit, raudat , wedget, ja puumailat.

www.bridgestonegolf.com

Kiistatta maailman tunnetuin golfbrändi. Uutuutena kaudelle 2011 lanseerattiin puumailasarja, jossa lavan säätöjä voi muuttaa käden käänteessä. Tutustu valmistajan sivuilla ja tule testaamaan.
www.titleist.com

Japanilainen Mizuno on tunnettu erityisesti loistavan tuntuman omaavista taotuista raudoista ja wedgeistä. Myymälässämme laaja valikoima mailoja niin naisille kuin miehille. 

golf.mizunoeurope.com

Legendaarinen perheyhtiö Amerikasta, jonka laadukkaisiin tuotteisiin moni ammattilainen luottaa. Mailafittauksen edelläkävijä tuo jälleen loistavia uutuuksia kaudelle 2011. Alunpitäen tunnettu puttereistaan, josta myös yhtiön nimi juontaa juurensa.

www.ping.com

Näe enemmän, puttaa paremmin. Seemoren patentoima Riflescope-tähtäysjärjestelmä auttaa saamaan lavan oikeaan asentoon osumahetkellä. Paljon eri malleja eri mieltymyksille. Monen pelaavan ja opettavan ammattilaisen työkalu.

www.seemore.com

Kun vain paras kelpaa. Japanilainen Samurai-perinteitä vaaliva mailapaja tekee tinkimätöntä työtä rautojen ja wedgejen parissa. PGA Pro Janne Eskolan valinta.

www.vega-golf.com

Maailaman johtava golfjalkinevalmistaja, jonka mallistosta jokainen löytää suosikkinsa vuosi toisensa jälkeen.

www.footjoy.com

Ajan hermolla kulkeva Ecco on kovaa vauhtia kasvava huippubrändi myös golfissa. Sopii suomalaiseen jalkaan erinomaisesti. Malistossa löytyy niin Jakinnahkaisia kisakenkiä, kuin myös katutennareita rennommin askeltaville ! 

www.ecco.com

Englantilainen Stuburt on hintatietoisen viisas valinta. Mallistossa miesten kengät, pikeet, neuleet, slipoverit sekä windstopperit

www.stuburt.com

We never compromise- slogan kertoo kaiken oleellisen. Tinkimättömästi valmistetut Gore-Tex sadeasut, suorat pelihousut ja paidat ovat laadutaan huippuluokkaa. 

www.galvingreen.com

Ogion bägit edustavat ehdotonta huippulaatua ja suunnittelua. Hieman tyyriimpi, tuplasti kestävämpi- sanonta osuu aika lähelle totuutta Oqion tuotteissa.

OGIO

Paholainen pukeutuu Pradaan, muotitietoisen golfarin valinta on Daily Sports. Laaja valikoima naisten asusteita myymälässä.

www.dailysports.se
oakley Oakley on kiistaton urheilulasien edelläkävijä. Myymälässä laaja mallisto niin Sport- kuin Lifestyle mallin laseja. Tilausvalikoimissa kaikki mallit !
www.oakley.com
 
macgregor Aloittelijoiden täysssetit kolmen vuoden takkuulla. Pga Pro Janne Eskola suosittelee vasta-alkajille!
http://www.macgregor-golf.co.uk/
trekker Kolmipyöräisen testivoittajamallin uutuudet nyt myymälässä. Pyydä kärryesittely myyjiltämme !

Kauden 2014 todellinen huippu-uutuus. Nelipyöräinen luksuskärry kasautuu hämmästyttävän pieneen kokoon. Tasapainoinen kokonaisuus sanan varsinaisessa merkityksessä. Useita eri värejä. Pyydä testikärry vaikka kierrokselle mukaan.

http://www.axglo.com/products/golf-push-carts/flip-n-go-2016.html
abacus  

Powered by Smart Kotisivutyökalu®