Tilausehdot

Kun olet jättänyt tilauksen sähköpostilla tai sopimalla tilauksesta suoraan kanssamme, se tullaan käsittelemään mahdollisimman pian. Tilatut tuotteet pyritään toimittamaan perille mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta riippuen tuotteen sen hetkisestä saatavuudesta omassa tai maahantuojan varastossa. Tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes ne on kokonaan maksettu. Mikäli tilausta ei jostain syystä voida kaikilta osin toteuttaa, otamme aina ensin yhteyttä teihin mahdollisen korvaavan tuotteen löytämiseksi, tilauksen muuttamiseksi tai sen peruuttamiseksi.

Tilaukset voidaan toimittaa asiakkaan toivomuksesta joko postiennakolla,  matkahuollon kautta, tai suoraan kotiovelle. Tilaukset maksetaan joko etukäteen tilille, lähetyksessä mukana tulevalla laskulla tai postiennakolla. Tuotteet voi myös kesäaikaan halutessaan noutaa TarinaGolfin myymälästä. Toimituksesta Kuopion talousalueelle voidaan sopia erikseen. Tilauksen hintaan lisätään aina toimituskulut seuraavasti:

0-300€ 15€ / lähetys
yli 300€ rahtivapaasti

Emme toimita tilauksia ulkomaille.

Alle 18 vuotiaat voivat tehdä tuotetilauksia edunvalvojan suostumuksella. Tällöin tilauksen yhteydessä on mainittava edunvalvojan yhteystiedot mahdollista yhteydenottoa varten.Powered by Smart Kotisivutyökalu®